Reševanje zadnjih bitov podatkov

Če se vam pokvari trdi disk, ni razloga za paniko, saj lahko vaše podatke še vedno rešite. Vendar pa je najbolje, da se obrnete na strokovnjaka za reševanje podatkov, saj lahko vsak nepreviden poseg povzroči še večjo škodo. Če iščete informacije o Reševanje podatkov iz diska cena in ste našli to stran, ste na pravem mestu.

V Sloveniji se oblikuje center za reševanje podatkov z različnih medijev, pri čemer ima podjetje Anni velik poudarek na tej dejavnosti. Podjetje je vlagalo v pridobivanje novega znanja, izkušenj in moderne opreme, ki omogoča lažje in hitrejše reševanje podatkov z diskov ter drugih poškodovanih medijev

Pri Anniju so se opremili s sodobno tehnologijo, ki jim omogoča reševanje podatkov tudi iz diskov, ki ne kažejo nobenih znakov življenja ali so fizično poškodovani. S pomočjo te opreme lahko izklopijo poškodovane glave diska in tako preprečijo dodatno škodo podatkom. Najnovejša tehnologija jim omogoča tudi visoko uspešnost pri reševanju podatkov s poškodovanih sektorjev trdega diska, pametni nadzorni moduli pa preprečijo dodatne okvare tako, da izklopijo disk, preden pride do poškodb. Tehnologija branja poškodovanih delov trdega diska se je zelo razvila. S sodobno opremo lahko strokovnjaki preberejo vsak posamezen sektor diska bit za bitom, kar pomeni, da lahko rešijo skoraj vse podatke. Sodobne naprave lahko zaznajo prekomerno naprezanje diska in ga ustavijo ali upočasnijo vrtenje plošč, kar prepreči dodatne poškodbe. Tako lahko podatke rešujemo počasi, a zanesljivo.

Pri okvari trdega diska ne reagirajte panično!

Če se srečate z odpovedjo trdega diska, je pomembno, da ostanete mirni. Verjetno se da vaše podatke rešiti, vendar boste potrebovali pomoč strokovnjaka za reševanje podatkov. Ne poskušajte rešiti problema sami, saj lahko vaše nadaljnje ukrepanje še bolj poškoduje diske in s tem oteži reševanje podatkov. Zato je najbolje poiskati pomoč strokovnjaka, ki ima ustrezno opremo in znanje za reševanje podatkov z diska.

Če se vam zgodi okvara trdega diska, je pomembno, da ostanete mirni in ne ukrepate prenagljeno, saj lahko s tem trajno poškodujete vaše podatke. Strokovnjaki priporočajo, da se ne dotikate elektronike in mehanike trdih diskov sami, tudi če ste tehnično podkovani ali pa imate “guruja” za soseda. Ko zaznate težavo, takoj prenehajte z uporabo diska. Pri podjetju Anni strokovnjaki ponujajo rešitve tudi za najtežje primere okvare trdega diska, zato se splača poiskati njihovo pomoč.

Storitve s področja restavriranja podatkov, ki jih opravljamo:

Annijevi strokovnjaki za reševanje podatkov ne samo rešujejo trdih diskov, temveč tudi drugih vrst medijev. Zaradi nizkih cen in kakovosti medijev se pogosto srečujejo s težavami pri reševanju izgubljenih podatkov s kartic digitalnih fotoaparatov. Vendar pa niso vedno krivi samo mediji, saj se lahko zgodi, da pomotoma izbrišete slike iz digitalnega fotoaparata. Kljub temu pa obstaja velika verjetnost, da se podatki še vedno lahko rešijo. Enako velja za priljubljene USB-ključe.

Strokovnjaki za reševanje podatkov opravljajo zahtevno delo, zato reševanje podatkov iz diska cena ni nujno enaka njihovi zahtevnosti. Presenečeni boste lahko nad tem, da lahko za povsem ugodno ceno dobite nazaj svoje pomembne podatke.

Postopek po prejemu okvarjene naprave

Ko prejmemo disk ali kartico, naši strokovnjaki opravijo pregled medija. Ne glede na vrsto medija ali njegovo kapaciteto, ta pregled stane 50 evrov. Po pregledu stranki sporočimo ceno popravila, ki je odvisna od vrste okvare ali napake na mediju. Kapaciteta medija ali količina podatkov na njem ne vpliva na ceno. Med popravilom skrbimo za ustrezno varovanje in hranjenje občutljivih podatkov, ki lahko za podjetje pomenijo uspeh ali propad.