Restavriranje

ZA POPLAVLJENE PREGLED DISKA ZASTONJ!
 

REŠEVANJE ZADNJIH BITOV PODATKOV

V primeru okvare trdega diska ohranite mirno kri. Vaši podatki bržkone niso izgubljeni, le težje jih bo pridobiti nazaj. V tem trenutku je vaš najboljši prijatelj strokovnjak za reševanje podatkov. Nikar pa se s popravilom ne ubadajte sami, saj lahko vsak nadaljnji poseg še dodatno uniči podatke. Če ste v iskalnik vpisali Reševanje podatkov iz diska cena in prišli na to stran, ste prišli pravilno!

V Sloveniji se že oblikuje pravcati center za reševanje podatkov z različnih medijev. Pri Anniju namreč v to dejavnost veliko vlagamo. V zadnjem času smo namreč pridobili novo znanje ter izkušnje in nenazadnje tudi dodatno sodobno opremo, s pomočjo katere je reševanje ničel in enic s plošč pokvarjenih diskov postalo še lažje in hitrejše opravilo.

Z najsodobnejšo opremo lahko pri Anniju sedaj poskrbimo tudi za diske, ki ne dajejo nobenih znakov življenja ali pa so fizično močno poškodovani. Sodobna oprema nam namreč omogoča, da disku izklopimo posamezne poškodovane glave, ki bi sicer ob delovanju dodatno poškodovale podatke, in nato preberejo podatke. Prav tako najnovejša tehnologija omogoča visoko uspešnost reševanja podatkov s poškodovanih sektorjev trdega diska, pametni nadzorni moduli pa znajo disk izklopiti, še preden bi prišlo do dodatnih okvar. Še več, tehnologija branja poškodovanih delov diska je napredovala že do te mere, da lahko strokovnjak ob uporabi ustrezne opreme prebira vsak posamezen sektor diska, bit za bitom. Naprave zaznajo pretirano naprezanje diska in ga ustavijo ali upočasnijo vrtenje plošč, še preden bi se le-te poškodovale ali odpovedale. Tako počasi, a zanesljivo rešimo skorajda vse podatke. 

PRI OKVARI TRDEGA DISKA NE REAGIRAJTE PANIČNO!

In kaj narediti, če nas doleti najhujše - odpoved trdega diska, na katerem hranimo vse bolj ali manj pomembne podatke? Najprej ohranite mirno kri. Vaši podatki bržkone niso izgubljeni, le težje jih bo pridobiti nazaj. V tem trenutku je vaš najboljši prijatelj strokovnjak in reševalec podatkov. Nikar pa se s popravilom ne ubadajte sami, saj lahko vsak nadaljnji poseg še bolj poškoduje in celo uniči podatke na mediju.

Vsekakor velja ob okvari trdega diska ostati miren in se ne prenagliti. Panično ukrepanje lahko trajno poškoduje vaše podatke. Strokovnjaki polagajo na srce, da nikar ne posegajte v elektroniko in mehaniko trdih diskov sami ali s pomočjo sicer tehnično nadarjenega soseda (beri: guruja). Ob zaznavi težav je zato najbolje kar takoj prenehati z uporabo medija. Pri Anniju namreč zmorejo uporabnike rešiti še iz tako težkih zagat.

STORITVE S PODROČJA RESTAVRIRANJA PODATKOV, KI JIH OPRAVLJAMO:

 

Kotarjevi strokovnjaki za reševanje podatkov se ne ukvarjamo zgolj s trdimi diski. Kos smo tudi drugim medijem. Reševanje izgubljenih podatkov iz kartic digitalnih fotoaparatov je s pravcato poplavo tovrstnih izdelkov in nizkimi cenami (ter žal tudi kakovostjo) pristalo na dnevnem redu opravil. No, seveda ni vedno kriv material. Ste pomotoma izbrisali slike iz digitalnega fotoaparata? Morda še ni vse izgubljeno. V večini primerov lahko vaše podatke rešimo. Enako kot za pomnilniške kartice, velja tudi za priljubljene USB-ključe.

Prepričani smo tudi, da se zavedate, da je delo, ki ga opravljajo strokovnjaki zahtevno, torej reševanje podatkov iz diska cena pa ni nujno zahtevnosti primerljiva. Pogosto boste presenečeni nad tem, da lahko za povsem normalno ceno dobite nazaj za vas tako pomembne podatke.

POSTOPEK PO PREJEMU OKVARJENE NAPRAVE

Po prejemu diska ali kartice strokovnjaki opravimo pregled medija. Pregled medija (ne glede na medij ali njegovo kapaciteto) stane 30 evrov. Po pregledu stranko obvestimo o ceni popravila. Cena reševanja je seveda odvisna od vrste okvare oziroma napake na mediju. Količina podatkov oziroma kapaciteta medija ne vpliva na ceno. Med popravilom vsekakor poskrbimo tudi za ustrezno varovanje in hranjenje občutljivih podatkov, ki lahko za podjetje pomenijo preživetje ali propad.

 

 

Anni d.o.o.
Motnica 7a
1236 Trzin

resevanje-podatkov.anni.si 
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

tel. 01/ 5-800-887
info 24/7 031/692-555

 

Aktualno

08/05/2014 Saso
"Ko se disk pokvari", objava prispevka na Kanal-u A o reševanju podatkov, ki ga izvajamo v našem...

Pohvale

02/03/2020 admin
Iskreno se zahvaljujem za storitve podjetja ANNI, saj so mi rešili več kot samo podatke s SSD diska....
04/05/2018 amatej
Pozdravljeni, zahvaljujem se vam za profesionalno in uspešno izvedbo reševanja podatkov in zelo...
23/04/2018 amatej
Na raziskovalnem institutu v Franciji se je pokvaril disk na racunalniku z zelo pomembnimi podatki....

Tagi

sex-videos-720p