Storitev zavarovanja vsebin na podatkovnih nosilcih
R-paket prinaša novo dimenzijo varnosti podatkov
Podjetje ANNI d.o.o., ki je konec lanskega leta prevzelo dejavnost reševanja podatkov podjetja KOTAR, predstavlja izjemno zanimivo storitev zavarovanja vsebin na podatkovnih nosilcih. Kupcem računalniške opreme in drugih pomnilniških medijev nudi R-paket, privlačno zavarovanje njihove vsebine, in sicer za obdobje treh let. Miren spanec za uporabnike znaša le 13,30 evra na leto.
R-paket je rešitev, ki podatkom v namiznih ali prenosnih računalnikih ter na najrazličnejših nosilcih prinaša povsem novo dimenzijo varnosti. Podjetje ANNI na ta način storitev reševanja podatkov KOTAR še nadgrajuje z garancijskim jamstvom.
Kako deluje? Kupec računalniške opreme, opremljene s podatkovnim nosilcem (diskom, pogonom SSD, pomnilniško kartico, …), lahko ob nakupu doplača 39,90 evra za R-paket. S tem prejme 3-letno zavarovanje pomnilniškega medija ter jamstvo, da mu bodo strokovnjaki za reševanje podatkov v primeru okvare medija z njega rešili podatke. Te mu bodo pred vrnitvijo tudi shranili na enakovreden (ali boljši) medij. Paket reševanja podatkov stranki prinaša dodatno varnost, saj dodatno preprečuje izgubo podatkov. V primeru okvare podatkovnega nosilca je le ta deležen laboratorijskega reševanja podatkov, v okviru katerega strokovnjaki rešijo praktično vse mogoče podatke, dokumente, fotografije, glasbo, filme … Reševanje podatkov je kar se da univerzalno, saj je primerno za vse vrste in blagovne znamke trdih diskov ter drugih nosilcev.
R-paket vsebuje enkratno reševanje podatkov na enem nosilcu podatkov. Je pa R-paket mogoče kupiti in registrirati z najrazličnejšimi nosilci podatkov. Tako lahko ob nakupu prenosnega računalnika z dveletno garancijo in sočasnem nakupu R-paketa »zavarovanje« za v prenosnik vgrajen disk ali pogon SSD velja kar tri leta – vključno z morebitnim enkratnim reševanjem podatkov. R-Paket je naprodaj v podjetju ANNI (in na www.anni.si) in v trgovinah z računalniško opremo.
Jamstvo z vračilom denarja
V izjemnem primeru, ko podatkov iz poškodovanega podatkovnega nosilca ni mogoče restavrirati, je uporabnik upravičen do vračila celotne kupnine paketa za reševanje podatkov in novega enakega ali zmogljivejšega nosilca podatkov, na katerem je prišlo do izgube podatkov. Prav tako podjetje uporabniku vrne originalen nosilec podatkov. Z R-paketom, ki je edini tovrstni paket na trgu, uporabnik nikakor ne kupuje mačka v žaklju, temveč mu predstavlja naložbo v dodatno varnost podatkov.
Več informacij:
Anni d. o. o. 
Motnica 7a, 1236 Trzin
telefon: 01 5800 800
mobilnik: 031 692 555
splet: www.rpaket.si
e-pošta: info@kotar.si