V podjetju Element lab d.o.o. pretežno delamo spletne storitve, ki morajo biti dosegljive na strežnikih 24/7/365.Strežniki morajo delati, brez tega lahko zapremo podjetje.

V decemberskem navalu na spletne strani / trgovine se je eden izmed glavnih strežnikov začel čudno obnašati inprišlo je do te mere, da se strežnik ni več odzival. Po dolgi analizi smo ugotovili da gre za okvaro več diskovnih polj, rešitev podatkov je bila že zelo sporna. Več strokovnjakov iz različnih podjetij je že dvignilo roke nad zadevo in nas obsodilo na propad. Pretežno se lahko zahvalimo podjetju Anni d.o.o., ki so nam na koncu rešili vse podatke in tako rešili podjetje pred morebitnim propadom.

Vse kar lahko rečem je da smo zelo veseli da smo se odločili zadevo predati podjetju Anni (Kotar reševanje podatkov), saj so pristopili k zadevi profesionalno in hitro. Nočemo sploh več razmišljati o temu, kaj bi se zgodilo če podatkov ne bi dobili.

Glede na našo izkušnjo, lahko podjetje Kotar priporočam vsem, v kolikor se vam pripeti kaj podobnega.

Za naše podjetje pa vem, da kolikor bomo v prihodnje še imeli kakšne podobne težave tudi pomislili ne bomo več, da bi k zadevi pristopili sami in s tem tvegali izgubo podatkov, ker na tem področju štejejo samo izkušnje, oprema in veliko znanja, kar pa definitivno imajo v omenjenem podjetju.

Še enkrat hvala podjetju Anni d.o.o. (Kotar reševanje podatkov), osebna zahvala pa Dejanu iz oddelka za reševanje podatkov.

Prav lep pozdrav,

Primož Juvančič
Element lab d.o.o.